O nama

Imamo više od 15 godina iskustva u proizvodnji i izvozu ekskluzivnog i jedinstvenog nameštaja za hotele, vile, poslovne i stambene objekte, nameštaj za stanove i bašte. MAXCON se prostire na preko 2.000m2 zemljišnog prostora i ima osoblje od preko 30 stručnjaka i vrednih radnika. Naš centar za prikazivanje proizvoda doseže 1000m2 u ukupnom prostoru. Tokom godina kompanija je sledila korporativnu krilaticu „prvo kvalitet; prvo kupci“ i ulagala je napore na razvoju modela upravljanja kao pionir u ovoj industriji.

Poslednjih godina MAXCON ulaže u industriju nekretnina. Uspešno smo izgradili 8 stambinh zgrada i urbanih vila, u šta planiramo da investiramo i u budućem periodu.

Maxcon Office

Posvećeni kvalitetu

U mogućnosti smo da dizajniramo nove proizvode prema specifikacijama kupca. Ako su vam potrebni posebni proizvodi, dajte nam svoj crtež ili ideju. Mi ćemo dizajnirati proizvod za vas. Konkurentne cene i odlična usluga sa dobrom reputacijom na tržištu. Verujem da ćete rado sarađivati sa nama.
Svi naši proizvodi su primenljivi za sve stambene i poslovne objekte, hotele, restorane i druga mesta. Imamo kupce iz mnogih zemalja Evrope i SAD-a. Imamo napredne proizvodne tehnike i opremu, radionicu velikog kapaciteta, veliki tim tehnološki potkovanih radnika i centar za kvalitet u radionici.

unique furniture

Maxcon Proizvodnja

Dugogodišnjim zalaganjem i napornim radom na ovom posebnom polju uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate stolarsku opremu različitih objekata. Zbog toga danas sve zadatke ispunjavamo sa puno iskustva.

Oprema koju koristimo u proizvodnoj liniji godinama je sticana u oblasti građevinske stolarije i danas je možemo sa ponosom izlagati sa vrlo modernim mašinama. Takav standard visokog kvaliteta u velikoj meri počiva na inovacijama i spremnosti za savršenstvo kako bi se pratilo najnovija dostignuća tehnologije.

Maxcon Quality