O nama

Imamo više od 30 godina iskustva u proizvodnji i izvozu ekskluzivnog i jedinstvenog nameštaja za hotele, vile, poslovne, stambene objekte i stanove, kao i proizvodnja sobnih i sigurnosnih i protivpožarnih vrata. MAXCON Group se prostire ukupno na dve lokacije, na preko 24.000m2 zemljišnog prostora i ima osoblje od preko 80 stručnjaka i vrednih radnika. Tokom godina kompanija je sledila korporativnu krilaticu „prvo kvalitet; prvo kupci“ i ulagala je napore na razvoju modela upravljanja kao pionir u ovoj industriji. Poslednjih godina MAXCON Group ulaže u industriju nekretnina. Uspešno smo izgradili 8 stambinh zgrada i urbanih vila, u šta planiramo da investiramo i u budućem periodu.

Maxcon Office

Posvećeni kvalitetu

U mogućnosti smo da dizajniramo nove proizvode prema specifikacijama kupca. Ako su vam potrebni posebni proizvodi, dajte nam svoj crtež ili ideju. Mi ćemo dizajnirati proizvod za vas. Konkurentne cene i odlična usluga sa dobrom reputacijom na tržištu. Verujem da ćete rado sarađivati sa nama. Svi naši proizvodi su primenljivi za sve stambene i poslovne objekte, hotele, restorane i druga mesta. Imamo kupce iz mnogih zemalja Evrope i SAD-a.

unique furniture

Maxcon Proizvodnja

Dugogodišnjim zalaganjem i napornim radom na ovom posebnom polju uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate stolarsku opremu različitih objekata. Zbog toga danas sve zadatke ispunjavamo sa puno iskustva. Oprema koju koristimo u proizvodnoj liniji godinama je sticana u oblasti građevinske stolarije i danas je možemo sa ponosom izlagati sa vrlo modernim mašinama. Takav standard visokog kvaliteta u velikoj meri počiva na inovacijama i spremnosti za savršenstvo kako bi se pratilo najnovija dostignuća tehnologije. Ostvarili smo značajna ulaganja u proizvodne pogone i kupovinu CNC automatizovanih linija, posedujemo opremu velikog kapaciteta sa CNC mašinama i nekoliko proizvodnih robota, kao i veliki tim tehnološki potkovanih radnika i centar za kontrolu kvaliteta u proizvodnji.

Maxcon Quality